Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?

 

  Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Mucize Aşk filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?MUCİZE AŞK KONUSU NEDİR?



Doğu'nun bir dağ köyünde yaşamakta olan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma hikâyesini konu ediniyor. Köylerinde yaşadıkları problemlerden yorulan çift Batı’da bir kasabaya yerleşir. Gittikleri kasabada hayat bu ikili için hiç de kolay olmayacaktır. Kötülerin ve önyargılı insanların her yerde var olduğu dünyamızda Aziz ve Mızgin kendi başlarına ayakta kalmayı, hayata tutunmayı, çabalamayı ve çalışmayı öğreneceklerdir. Aziz deliler gibi aşık olduğu karısı Mızgin için, kusurlarından ve engellerinden kurtulmak için çok büyük bir azimle mücadeleye başlar. Ve Aziz çok sevdiği dünyalar güzeli eşi için Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin yardımıyla mucizeleri birbir gerçekleştirir.



MUCİZE AŞK NEREDE ÇEKİLDİ?


"Mucize 2 Aşk" filminin çekimleri İzmir ilinin Foça ilçesi ve Kars'ta tamamlandı. Çekimlerin önemli bölümü, Foça'ya bağlı Yenifoça Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Bazı sahneler için bölgedeki adalar, ilçe merkezindeki Marsilya Meydanı da kullanıldı. Filmde, Marsilya Meydanı'na kurulmuş olan çiçekçi ve seyyar pazar tezgahları, taş duvarlara asılan eski sinema afişleri ise dönemin havasını hissettiriyor.



MUCİZE AŞK OYUNCULARI


Mert Turak Rolü : Aziz


Biran Damla Yılmaz Rolü : Mizgin


Ayda Aksel


Nazmi Kırık Rolü : Semsettin


Fikret Kuşkan Rolü : Mahir


Erdal Özyağcılar Rolü : Bahattin


Şenay Gürler Rolü : Cemile


Sinan Çalışkanoğlu Rolü : Elvis Ali


Bozat - Mahsun Kırmızıgül


Beren - Melis Sezen


Aksit - Levent Sülün


Hasan - Deniz Oral


Sükran - Sera Tokdemir


Cicek - Deniz Özerman


Hasan - Meray Ülgen


Sema - Suna Selen


Yasar - Erol Aksoy


Nevzat - Metin Yıldız

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski