10 Kasım Tatil Mi? İşte Cevabı

 10 Kasım tatil mi ve hangi güne denk geliyor? 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü okullar, bankalar, üniversiteler fotoğrafı tatil mi?





"10 Kasım tatil mi ve hangi güne denk geliyor? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü okullar, bankalar, üniversiteler fotoğrafı tatil mi olacak?" sorularının yanıtları, Atatürk'ü Anma Günü'ne kısa bir zaman kala merak edilmeye başlandı. 10 Kasım 1938 tarihinde saat 09:05'te hayata gözlerini yuman Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına her sene bu tarih anma günü olarak kabul edilmektedir. Peki; 10 Kasım tatil mi ve okullar açık olacak mı? İşte yanıtı!

10 KASIM RESMİ TATİL Mİ VE HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?


2021 senesinde 10 Kasım Çarşamba gününe denk geliyor. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü fotoğrafı tatiller arasında yer almıyor. Dolayısıyla bu sene da 10 Kasım'da kamu kurumları, özel işletmeler ve okullar faaliyetine devam edecek.

10 KASIM'DA OKULLAR TATİL Mİ, DERS OLACAK MI?


Bu tarih Resmi Gazete'de yer alan bilgilere göre fotoğrafı tatiller arasında yer almadığı için okullar 10 Kasım'da açık olacak. Öğrenciler diğer günlerde olduğu gibi 10 Kasım'da da aynı saatte okullarına gidecek.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski